Director nou pentru angajaţii Direcţiei de Dezvoltare şi Servicii Publice

Director nou pentru angajaţii Direcţiei de Dezvoltare şi Servicii Publice

Spaţiile verzi din Focşani au cam lăsat de dorit în acest an

Adrian Nicolae Vulpoiu va fi cel de-al patrulea director în mai puţin de un an pentru angajaţii Direcţiei de Dezvoltare şi Servicii Publice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Adrian Nicolae Vulpoiu este noul director al Direcţiei de Dezvoltare şi Servicii Publice Focşani, după ce a obţinut cel mai mare punctaj la concursul organizat în urmă cu câteva zile.

Acesta a trecut cu brio şi de ultima probă, ce a a interviului, la care a obţinut 90,66 de puncte,  după ce, la proba practică, a primit cel mai mare punctaj, 95,33. Contracandidatul său, Paul Niagu, a avut un punctaj mai slab.

Vulpoiu o va înlocui în funcţie pe Otilia Stoica, numită interimar după plecarea lui Marian Lungu, în luna mai şi este cel de-al patrulea director al DDSP în mai puţin de un an.

Laurenţiu Mocanu, primul director "moştenit" de Misăiă, a demisionat în septembrie 2016, în urma diferenţelor de opinie cu edilul şef. În locul său a fost adus Marian Lungu, fost şef al primarului la Finanţele Publice, dar şi acesta a rezistat doar jumătate de an, transferându-se la Primărie,  în postul de şef al Corpului de Control al primarului.

În locul său a fost numită interimar Otilia Stoica, dar se pare că nici aceasta nu a putut să facă faţă presiunilor venite dinspre edilul şef.

 

citeste totul despre: