Moment de sinceritate a lui Victor Ponta la Focşani: „După nişte ani de guvernare s-ar putea să nu mai fim nici noi bine primiţi în mulţime”

Moment de sinceritate a lui Victor Ponta la Focşani: „După nişte ani de guvernare s-ar putea să nu mai fim nici noi bine primiţi în mulţime”

Victor Ponta a jucat Hora Unirii la Focsani Foto. Stefan Borcea

Prim-ministrul a încercat, prin această remarcă, să-i motiveze absenţa preşedintelui Traian Băsescu de la manifestările dedicate Unirii Principatelor Române.

Ştiri pe aceeaşi temă

Premierul Victor Ponta a venit astăzi şi la Focşani pentru  a asista la manifestările dedicate împlinirii a 154 de ani de la mica unire de la 1859. Şeful executivului a avut parte de o primire călduroasă din partea celor prezenţi în Piaţa Unirii, în special oameni aduşi cu microbuzele din comunele judeţului. Acesta a remarcat că este pentru prima dată după multă vreme când la 24 ianuarie nu s-a mai huiduit.

„Oamenii nu au mai fost aşa de supăraţi, este prima dată după mult timp când nu s-au mai întâmplat lucruri rele şi este o stare de normalitate pe care ni-o dorim cu toţi. După nişte ani de guvernare s-ar putea să nu mai fim nici noi bine primiţi în mulţime. Cu cât stai mai mult la putere încep nemulţumirile”, a spus Victor Ponta la finalul manifestărilor.

El a dat de înţeles că absenţa preşedintelui Traian Băsescu de la manifestări a fost benefică.

De cealaltă parte, liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, nu a prididit cu laudele la adresa premierului.

„Mă adresez tinerilor şi spun că aveţi în faşă un prim ministru tânăr, cu forţă, inteligent, cu educaâie, şi dacă îi vom urma exemplul şi ne vom sprijini reciproc vom face din România ţara pe care ne-o dorim cu toţii”, a spus Marian Oprişan.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările