Daniel Moroşanu, prim-vicepreşedintele PNL Vrancea, a picat Bacalaureatul. Limba română l-a trădat, geografia l-a ridicat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Moroşanu
Daniel Moroşanu

Daniel Moroşanu, care are 42 de ani, a susţinut examenul de bacalaureat la Liceul Simion Mehedinţi din Vidra, acolo unde soţia sa este secretară.

Daniel Moroşanu, prim-vicepreşedintele PNL Vrancea, a picat examenul de Bacalaureat din această sesiune.

El a fost declarat respins, după ce la Limba şi literatura română a fost notat cu 3.60, la Istorie cu 7.55, iar la Geografie a obţinut cea mai mare notă, 8.65.

Acesta a depus deja contestaţie şi cere să i se recorecteze teza de la Limba şi literatura română. Ridică un mare semn de întrebare modificarea făcută în aplicaţia de pe site-ul unde s-au afişat notele, în sensul că Moroşanu a terminat liceul la frecvenţă redusă iar în aplicaţie apare că a absolvit la zi, probabil ca să i se piardă urma.

Imagine indisponibilă

De menţionat că soţia lui Moroşanu este secretar la liceul unde a susţinut Bacalaureatul.

În vârstă de 42 de ani, Moroşanu a absolvit la seral Liceul "Simion Mehedinţi din Vidra", în urmă cu doi ani, după ce în adolescenţă a urmat cursurile unei şcoli profesionale de mecanici auto.

Săptămâna trecută, după ce presa a manifestat interes pentru examenul acestuia, Moroşanu spunea că se va înscrie la facultate dacă va reuşi să treacă de Bacalaureat.

"Toate provocările din ultimele zile, mai mult din partea media locală şi centrală, m-au determinat, deşi nu intenţionam, să continui şi să mă înscriu şi la facultate. Sunt un tip ambiţios, am capacitatea şi voi face şi dovada să merg la facultate. Nu mă pricep cu doctoratele, că nu vreau să ajung ca domnul Ponta să plagiez. Îmi ştiu limitele şi îmi sunt suficiente doar studiile superioare, facultate şi licenţă”, spunea Moroşanu.

Acesta este din anul 2017 prim-vicepreşedinte al PNL Vrancea, unde se ocupă de Departamentul de Politici Publice. Este considerat unul dintre oamenii de încredere ai ministrului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, fiind şi şoferul personal al acestuia cât timp Ştefan a fost deputat.

CITIŢI ŞI:

Prim-vicepreşedintele PNL Vrancea spune că a căzut pe subiect la proba a doua a Bacalaureatului. „Îmi ştiu limitele şi îmi sunt suficiente studiile superioare“

Prim-vicepreşedinte PNL, după susţinerea Bacalaureatului la 42 de ani: „A fost nici prea-prea, nici foarte-foarte“

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite