Creştere importantă a numărului de cazuri noi de coronavirus în Vrancea. Poliţia nu a mai dat nicio amendă de când s-a trecut la starea de alertă

Creştere importantă a numărului de cazuri noi de coronavirus în Vrancea. Poliţia nu a mai dat nicio amendă de când s-a trecut la starea de alertă

Coronavirusul provoacă încă probleme în Vrancea

Până pe 20 mai, pe teritoriul României au fost confirmate 17.387 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nu mai puţin de 32 de cazuri noi de coronavirus în Vrancea au fost raportate de Institutul Naţional de sănătate Publică în cursul zilei de miercuri. Astfel, Vrancea are în prezent 546 de cazuri, de la începutul pandemiei pierzându-şi viaţa, din cazua Covid-19, 32 de persoane.

Miercfuri, 20 mai, mai erau sunt monitorizate de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) 418 persoane aflate în auto-izolare la domiciliu. Totodată, în carantină instituţionalizată se află 91 persoane, iar 118  în carantină la domiciliu,.

"În spitalele de la Focşani şi Adjud se află internaţi 123 de pacienţi, dintre care trei la secţia ATI (3 Focşani). Numărul persoanelor vindecate a ajuns la 221. Poliţiştii continuă să acţioneze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID – 19. În cursul zilei de ieri, 19 mai a.c.,  227 de  poliţişti din cadrul I.P.J. Vrancea, împreună cu 15 de jandarmi şi 17 de poliţişti locali au desfăşurat 72 de misiuni specifice. În contextul trecerii la starea de alertă, poliţiştii acţionează, în principal, pentru informarea cetăţenilor cu privire la noile reguli", potrivit unei informări a Prefecturii Vrancea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: