Copilă de 17 ani, răpită în Vrancea după ce părinţii nu au fost de acord să se mărite după tradiţia ţigănească. Poliţia a intervenit în forţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu mai puţin de 26 de poliţişti au fost mobilizaţi pentru căutarea fetei din comuna vrânceană Slobozia Bradului...

O fată în vârstă de 17 ani, din comuna Slobozia Bradului, dintr-o familie de rromi, a fost răpită joi seara de către patru persoane. Răpirea a fost sesizată la poliţie de tatăl fetei, care a spus că patru persoane pe care le cunoaşte, respectiv un bărbat şi o femeie, fiul acestora în vârstă de 20 de ani, toţi din comuna Slobozia Bradului, împreună cu încă un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din comuna Tâmboeşti au intrat în casă, fără acordul proprietarului şi apoi au fugit cu fata.

"Din cercetările efectuate a rezultat că încă din data de 15 august a.c. între cele două familii au avut loc întrevederi şi discuţii, în vederea căsătoririi copiilor lor, însă cererea în căsătorie a fost în cele din urmă respinsă.26 de poliţişti au desfăşurat activităţi specifice pentru identificarea minorei, iar în urma acestora fata a fost depistată pe raza comunei Slobozia Bradului, în prezenţa tânărului în vârstă de 20 de ani", potrivit IPJ Vrancea.

Pe numele bărbatului din Slobozia Bradului şi a fiului acestuia, în vârstă de 20 de ani, au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentaţi instanţei, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi lipsire de libertate în mod ilegal, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite