Copiii s-au distrat pe cinste la Poliţia Vrancea, de Ziua Porţilor Deschise

Copiii s-au distrat pe cinste la Poliţia Vrancea, de Ziua Porţilor Deschise

Tehnica poliţiei a fost pe placul copiilor

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea şi-a deschis astăzi porţile pentru copiii care au venit în vizită, cu ocazia Zilei Poliţiei Române, sărbătorită în fiecare an pe 25 martie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aproximativ 600 de copii de la gradinitele si scolile din municipiul Focsani au trecut astăzi pragul Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Cei mici au putut vedea armele şi maşinile de intervenţie ale poliţiştilor şi au primit informaţii despre misiunile la care participă oamenii legii.

Mascaţii, criminaliştii sau poliţiştii rutieri, cu toţii au fost la dispoziţia elevilor, care au cerut informaţii despre arme, muniţie sau alte echipamente de intervenţie.

Totodată, în contextul  sărbatoririi zilei Politiei Romane, poliţiştii din Panciu au primit vizita elevilor Liceului Tehnologic Alexandru Ioan Cuza. Acestora le-a fost prezentat sediul poliţiei, precum si autospecialele folosite de poliţiştii criminalişti, rutieri si ordine publică.

De asemenea, in centrul orasului Panciu au fost împărtite pliante ce contineau recomandari si sfaturi preventive, precum si exemplare ale cărtii  “ Politia orasului  Panciu – scurt istoric ”.

Luni, 23 martie  şi poliţiştii din Adjud au organizat Ziua Porţilor Deschise, fiind vizitaţi de elevii Scolii Mihail Armencea, cărora li s-au prezenta autospecialele de internvenţie, precum si tehnica din dotarea poliţiei.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările