Condiţii de lux pentru aleşii municipali. Ce dotări va avea noua sală de şedinţe a Primăriei Focşani

Condiţii de lux pentru aleşii municipali. Ce dotări va avea noua sală de şedinţe a Primăriei Focşani

Proiectul viitoarei săli de şedinţe

Consilierii municipali au aprobat de la bugetul local suma de 1,461 de milioane de lei pentru realizarea investiţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sala de şedinţe a Primăriei Municipiului Focşani va fi complet modernizată în următoarea perioadă, dacă se va găsi un constructor disponibil pentru această investiţie. În această sală se desfăşoară, în special, şedinţele lunare ordinare şi extraordinare ale Consiliului Local, iar edilii vor să le asigure aleşilor locali tot confortul atunci când se ceartă în interminabilele întâlniri, aşa cum s-a întâmplat în acest mandat, încă din prima şedinţă.

Prin urmare, pentru modernizarea acestei săli s-au alocat de la bugetul local 1,461 de milioane de lei, bani care vor fi cheltuiţi atât pentru lucrările care vor fi puse în operă. Cei mai mulţi bani, aproape 400.000 de lei, vor fi folosiţi pentru lucrări de arhitectură, dar şi instalaţii de ultimă generaţii.

Astfel, sala va avea instalate sisteme audio şi video, dar şi de numărare a voturilor, ecran de proiecţie electric, jaluzele electrice cu telecomandă, dar şi sisteme de climatizare .De asemenea, se va schimba întreg mobilierul actual, cu scaune din piele făcute de comandă, banchete, cabine de vot şi multe alte dotări. Primăria Focşani va scoate la licitaţie lucrarea, care are un termen de execuţie de patru luni.

Aleşii PNL s-au abţinut la aprobarea indicatorilor economici pentru această investiţie, considerând că sunt alte nevoi la ora actuală.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: