Coincidenţă stranie. Doi bărbaţi, din acelaşi sat, s-au răsturnat cu tractorul la o zi unul după altul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
tractor

Ambii bărbaţi, de 51 de ani şi de 68 de ani, au suferit traumatisme, dar se pare că viaţa lor nu este pusă în pericol.

Un bărbat din satul vrâncean Viişoara s-a răsturnat sâmbătă dimineaţă cu tractorul, pe un teren accidental pe care îl lucra. 

În cel mai scurt timp, spre locul indicat s-au deplasat 3 echipaje de la Staţia de Pompieri Vidra, cu 2 autospeciale de intervenţie şi o ambulanţă SMURD.

"Pentru a putea ajunge la victimă, pompierii au mers pe jos circa 2 km pe teren accidentat. La faţa locului,  a fost găsită o persoană, de sex masculin în vârstă de 68 de ani, cu politraumatisme la cap şi la membrul superior drept. Persoana a fost aruncată din tractor la momentul în care acesta s-a răsturnat.
Pompierii au stabilizat victima şi au predat-o echipajului SMURD, care, ulterior a transportat-o la U.P.U. Focşani", potrivit ISU Vrancea.

Concidenţa face că doar cu o zi în urmă, vineri, un alt bărbat din acelaşi sat, de 51 de ani, să se fi răsturnat cu un alt tractor, tot pe un teren accidentat. Aceeeaşi pompieri şi sătenii au intervenit pentru salvarea tractoristului aflat în stare conştientă şi cooperant, prezentând traumatism de bazin, acesta fiind transportat la U.P.U. Focşani.

tractor
Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite