Cine sunt cei doi tineri care au murit în accidentul de pe DN1. Ei plecau la muncă, în străinătate

Cine sunt cei doi tineri care au murit în accidentul de pe DN1. Ei plecau la muncă, în străinătate

Cătălin Modreanu şi Ghiorghiţă Cristian erau din Vrancea FOTO: Facebook

Doi tineri din Vrancea, de 28 de ani, respectiv 26 de ani, şi-au pierdut viaţa în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un accident produs pe DN1, în judeţul Sibiu, în zona Hula Bradului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cătălin Modreanu, de 26 de ani şi Ghiorghiţă Cristian, de 28 de ani, ambii din comuna Bordeşti, judeţul Vrancea, şi-au pierdut viaţa, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un grav accident petrecut în judeţul Sibiu, pe DN1.

Cei doi tineri lucrau în străinătate, în Belgia, şi au petrecut sărbătorile acasă, în Vrancea. Vineri seara au plecat înapoi spre Belgia, gândind că noaptea traficul nu este atât de aglomerat pe drumurile patriei.

Alegerea nu a fost una deloc bună, pentru că aflat la volanul maşinii personale, unul din tineri a intrat într-o depăşire riscantă şi s-a lovit frontal de un TIR care venea din sens opus. Cei doi au murit pe loc.

Cătălin Modreanu lucra în străinătate pentru a-şi ajuta sora bolnavă, iar Ghiorghiţă Cristian muncea în Belgia să-şi întreţină familia, el fiind căsătorit şi tată a trei copii.

“În astfel de momente cuvintele sunt de prisos ... e trist că au plecat de lângă noi doi oameni atât de tineri, doi oameni muncitori şi onesti care aveau tot viitorul în fata ... tot intru pe Facebook şi parca aş vrea sa văd o postare, că totul a fost o glumă, dar nu e aşa ... nu pot decât să mă rog Bunului Dumnezeu sa dea putere familiilor voastre sa meargă mai departe ...Dumnezeu să vă odihneasca în pace, dragii mei colaboratori”, este anunţul postat pe Facebook de o prietenă a celor doi.

”Dumnezeu să-i odihnească în pace. Unul dintre ei mi-a fost coleg în liceu, un băiat cu bun simţ, respectuos şi o persoană cu un suflet imens. Păcat că Dumnezeu te-a ales pe tine, Cătălin Modreanu, dar acolo sus el a avut nevoie de o persoană cu caracter şi suflet ca al tău. Sincere condoleanţe familiei tale, pe care o cunosc de când eram în liceu şi le doresc să aibă multă putere pentru a trece peste acest gol lăsat în sufletele lor. Dumnezeu să te ierte coleg drag. Vei rămâne în amintirea mea pentru tot restul zilelor”, a scris pe Facebook un fost coleg al lui Cătălin Modreanu.

citeste totul despre: