Cel mai performant primar din Vrancea, propus pentru a fi exclus din PSD. Ce acuzaţii îi aduc colegii edili

Cel mai performant primar din Vrancea, propus pentru a fi exclus din PSD. Ce acuzaţii îi aduc colegii edili

Ştefan Moscu este primar de 25 de ani în Cîrligele

Ştefan Moscu, în vârstă de 60 de ani, este primar al comunei vrâncene Cîrligele din anul 1996 şi se află la al şaselea mandat,

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele interimar al PSD Vrancea, Nicuşor Halici, şi o parte a primarilor PSD l-au acuzat joi pe colegul lor de partid, Ştefan Moscu, de trădare, după ce pesediştii au pierdut postul de preşedinte al Asociaţiei Comunelor din România filiala Vrancea.

Acest lucru s-a întâmplat în ciuda faptului că PSD are 38 de primari, iar PNL numai 26, iar pesediştii spun că liberalii nu ar fi câştigat funcţia de preşedinte al Asociaţiei Comunelor fără sprijinul lui Moscu, cel care a fost până acum două zile lider al primarilor vrânceni.

Prin urmare, prin vocea edililor din comune Negrileşti şi Năruja, s-a propus joi dizolvarea organizaţiei locale PSD Cîrligele şi excluderea din partid a lui Ştefan Moscu.

La rândul său, deputatul Nicuşor Halici, preşedintele interimar al organizaţiei Vrancea a PSD, a susţinut că toţi primarii PSD ai comunelor din Vrancea se vor retrage din Asociaţia Comunelor.

Anterior, primarul Focşaniului, Cristi Misăilă, l-a criticat dur pe şeful PSD Vrancea pentru înfrângerea suferită la Asociaţia Comunelor. 

”Îl felicit pe preşedintele interimar PSD Vrancea, deputatul Nicuşor Halici, pentru că a predat ”cu arme şi muniţii” către PNL echipa de primari PSD. Când ai 39 de primari de comune (n.r. sunt 38 în realitate) şi pierzi conducerea filialei Vrancea a Asociaţiei Comunelor din România în favoarea PNL, care are doar 29 de primari de comune (n.r. e vorba de 26, în realitate), nu te poţi numi altfel decât ”un mare strateg politic”. Pe această cale, doresc să îl felicit pe primarul comunei Boloteşti, domnul Fane Popa, pentru alegerea în această funcţie. În continuare îi asigur pe colegii primari din PSD Vrancea de toată stima şi susţinerea.”, a scris Cristi Misăilă, pe Facebook, ulterior acesta ştergând mesajul. .

Ştefan Moscu este considerat cel mai performant primar din Vrancea. Comuna Cîrligele, pe care o conduce de 25 de ani, este şi un exemplu de bună practică în ceea ce priveşte accesarea şi derularea fondurilor europene precum şi a beneficiilor obţinute din implementarea acestor proiecte.

La nivelul judeţului Vrancea, comuna Cîrligele, cu cele patru sate, componente, respectiv Cîrligele (reşedinţă), Blidari, Bonţeşti şi Dălhăuţi a accesat cei mai mulţi bani pentru dezvoltare. Toate străzile şi uliţele comunei sunt astăzi asfaltate, toate locuinţele au alimentare cu apă, şcolile şi grădiniţele au fost complet reabilitate.

Vă mai recomandăm: 

Primarii campioni ai Vrancei. Cum au reuşit trei edili să fie realeşi cu peste 90% din voturi

Comuna în care toată infrastructura este construită cu fonduri UE. „Din venituri proprii, ne-ar fi trebuit 50 de ani“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările