Ceartă cu ecou în stradă în biroul primarului din Focşani. Edilul, către viceprimar. „Ieşi afară. Lasă-mă dracului în pace!” AUDIO

Ceartă cu ecou în stradă în biroul primarului din Focşani. Edilul, către viceprimar. „Ieşi afară. Lasă-mă dracului în pace!” AUDIO

Ana Maria Dimitriu şi Cristi Misăilă se au ca şoarecele cu pisica FOTO: Ştefan Borcea

Discuţia care a degenerat între primar şi viceprimar a avut loc luni, în prezenţa mai multor constructori şi angajaţi din Primăria Focşani.

Disputele verbale între primarul PSD Cristi Misăilă şi viceprimarul PNL Ana Maria Dimitriu nu se întâmplă numai în şedinţele Consiliului Local Focşani, care sunt publice, ci peste tot pe unde cei doi se întâlnesc.

Ultimul dialog violent între cei doi a avut loc chiar luni, 29 martie, în biroul edilului Misăilă. Acolo fuseseră invitaţi câţiva constructori care au în derulare lucrări în municipiu şi mai mulţi funcţionari din Primărie, dar şi viceprimarul liberal Ana Maria Dimitriu, pentru discuţii legate de deblocarea unor proiecte în legislativul focşănean.

La acea întâlnire, primarul i-a reproşat viceprimarului, de faţă cu cei prezenţi, că aleşii PNL-USR-PLUS se opun deblocării banilor către constructori, moment în care viceprimarul i-a replicat, spunându-i să nu mai manipuleze.

Dialogul contondent dintre primar şi viceprimar a fost înregistrat de cineva prezent la întâlnire şi el a decurs în felul următor.

Ana Maria Dimitriu: Vă rog frumos să încetaţi cu mizeriile astea la adresa constructorilor.

Cristi Misăilă: Sunteţi nesimţită de-a dreptul!

Ana Maria Dimitriu: Limbajul dumneavoastră de mahala vă rog frumos să-l folosiţi la dumneavoastră acasă.

Cristi Misăilă: Ieşi afară!

Ana Maria Dimitriu: Nu, mulţumesc, că nu e primăria dumitale de acasă.

Cristi Misăilă: Lasă-mă dracului în pace!

Viceprimarul Dimitriu: Dacă nu poţi manageria un oraş, du-te acasă!

Primarul Misăilă: Eu? Asta vrei tu!


Şi în trecut, între cei doi actori politici s-au consumat multe scene care nu ar trebui să-şi aibă rostul într-o instituţie.
În 2020, într-o şedinţa online a Consiliului Local Focşani, primarul Misăilă a făcut mai multe remarci la adresa actualului viceprimar.
-Cristi Misăilă, către Ana Maria Dimitriu: “Nu era amantul dumneavoastră şef la DSP la momentul respectiv!”;
-Cristi Misăilă: “Doamna Dimitriu, nu v-a spus noaptea domnul director de la DSP ce semnează?”;
-Cristi Misăilă, despre comanda de teste COVID-19: “Sunt nişte piedici puse de la DSP Vrancea (Ana Maria Dimitriu îi cere să se oprească). Misailă: “Iertaţi-mă, v-am jignit concubinul”.

De altfel, pe portalul instanţelor de judecată există o întreagă istorie între cei doi, ambii apelând de câteva ori la justiţie pentru a-şi repara onoarea ştirbită.

Vă mai recomandăm:

Gestul inelegant al primarului Focşaniului după alegerea celor două viceprimăriţe. „Nu vă felicit”

Un consilier local a atacat viceprimăriţele din Focşani pentru faptul că nu au copii. „Aceste două individe…“
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările