Ce ţeapă şi-a luat un vrâncean, care a cumpărat o bucată de gresie în loc de un IPhone performant

Ce ţeapă şi-a luat un vrâncean, care a cumpărat o bucată de gresie în loc de un IPhone performant

Bucata de gresie era decupată după dimensiunea unui IPhone

Bărbatul, din comuna Mera, „a fost tradus” în Târgul din Obor, după ce i s-a propus un schimb „avantajos”. Poliţia cercetează cazul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aflat în Târgul din Obor să se pună la curent cu ultimile noutăţi de acolo, un bărbat din comuna Mera şi-a luat ţeapa vieţii.

El a fost abordat de un alt bărbat, care i-a propus cumpărarea unui IPhone 5 Gold, la preţ de chilipir, respectiv 50 de lei şi două telefoane obişnuite la schimb.

Încântat de idee, ochii fiindu-i furaţi de husa extrem de arătoasă, vrânceanul din Mera a bătut de urgenţă palma cu vânzătorul, fără ca măcar să verifice cum arată acel telefon.

A sesizat că fusese păcălit la modul cel mai grosolan cu putinţă abia câteva minute mai târziu, când a realizat că un husă nu se afla un IPhone, ci o simplă bucată de gresie.

„Bărbatul a făcut plângere la Poliţie şi în această cauză a fost întocmit un dosar penal”, a precizat sinsp Ramona Iftime, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

Mai puteţi citi:

Peste 100.000 de mii de vrânceni au căzut în mrejele jocului-ţeapă “Gerald”

Opt vrânceni verificaţi într-o zi de escroci cu metoda „accidentul”

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: