Ce le-au pregătit poliţiştii, până pe 14 ianuarie, şoferilor, pietonilor şi bicicliştilor

Ce le-au pregătit poliţiştii, până pe 14 ianuarie, şoferilor, pietonilor şi bicicliştilor

Acţiuni vor avea loc până pe 14 ianuarie

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea vor acţiona pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Ştiri pe aceeaşi temă


În perioada 9-14 ianuarie, poliţiştii vrânceni vor acţiona pe raza întregului judeţ pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei, consumului de alcool, indisciplinei în trafic a pietonilor, neacordării de prioritate pietonilor şi nerespectării normelor rutiere de către biciclişti.

În vederea intensificării activităţilor de conştientizare a participanţilor la trafic şi respectare a regulilor de circulaţie, acţiunea se va desfăşura în 5 etape, pe o perioadă de 6 zile.

Astfel, în prima etapă, acţiunea poliţiştilor rutieri a vizat combaterea nerespectării normelor rutiere de acordare a priorităţii de trecere pietonilor, pe toate categoriile de drumuri care prezintă risc crescut de accidente.

În ziua de 10 ianuarie, poliţiştii au acţionat cu precădere pentru combaterea nerespectării normelor rutiere privind traversarea drumului public.

Zilele de 11 şi 12 ianuarie vor fi dedicate combaterii nerespectării normelor rutiere de către biciclişti, pe toate categoriile de drumuri care prezintă risc crescut de accidente.

Sâmbătă, 13 ianuarie,  poliţiştii rutieri vor desfăşura o acţiune pentru combaterea conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice ori a substanţelor stupefiante.

Duminică, 14 ianuarie, acţiunile vor fi intensificate pentru depistarea celor care conduc cu viteză excesivă.


 

citeste totul despre: