Cătălin Toma, candidatul Alianţei PNL-USR-PLUS la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea, vrea dezvoltarea celor 73 de localităţi din judeţ

Cătălin Toma, candidatul Alianţei PNL-USR-PLUS la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea, vrea dezvoltarea celor 73 de localităţi din judeţ

Cătălin Toma a votat în comuna natală, Jariştea

Senatorul liberal Cătălin Toma şi candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Vrancea şi-a exercitat dreptul de vot în comuna natală, Jariştea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cătălin Toma a votat la secţia de votare nr. 192, constituită la Şcoala Gimnazială Jariştea. Şi aici, prezenţa la vot a fost bună, motiv pentru care candidatul liberal a stat la coadă până să ajungă să-şi exprime dreptul de vot..

Senatorul liberal Cătălin Toma a fost însoţit şi de primarul comunei Jariştea, Ciprian Grama, care candidează pentru un nou mandat.

“Am votat pentru ca judeţul Vrancea să se dezvolte, am votat pentru ca toţi vrâncenii să aibă o bucurie în următorii patru ani,  şi da, sunt la Jariştea, unde sper într-o continuitate, sper în proiecte, sper în dezvoltarea comunei Jariştea, cum sper în dezvoltarea celor 73 de localităţi pe care judeţul Vrancea le are. Îi îndemn pe toţi cei care doresc să vină la vot să o facă. Este timp frumos,  este timp de soare şi plimbare, dar, să nu uităm, că un vot schimbă tot”, a spus senatorul Cătălin Toma, candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea.

Vă mai recomandăm:

VIDEO Candidaţii Alianţei USR PLUS la Primăria şi Consiliul Local Focşani au votat pentru un oraş în care merită să trăieşti

VIDEO Ministrul Lucrărilor Publice, candidat la Primăria Focşani, a votat. Ion Ştefan:  "Îmi doresc ca 27 septembrie să fie o dată istorică pentru Vrancea"

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările