FOTO Cât costă carnea de miel la Focşani. Crescătorii de animale au pregătite mai multe tarabe în Piaţa Moldovei

FOTO Cât costă carnea de miel la Focşani. Crescătorii de animale au pregătite mai multe tarabe în Piaţa Moldovei

În Piaţa din Focşani carnea de miel se vinde cu 25 de lei/kg

Crescătorii de animale din Vrancea au de marţi acces la tarabele amenajate în acest sens în piaţa agroalimentară a municipiului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Administraţia Pieţelor din Focşani a amenajat şi în acest an, în interiorul principalei pieţe agroalimentare a municipiului, câteva zeci de tarabe pe care crescătorii de animale îşi vând mieii de Paşte.

Comerţul cu carne de miel a fost deschis astăzi, iar crescătorii de animale au afişat preţuri de 25 de lei/kg de carne de miel, mai mult decât anul trecut. În Focşani există şi un punct de sacrificare a mieilor, în Târgul de la Obor.

Primii clienţi care şi-au făcut apariţia la tarabe spun că vor lăsa carnea de miel mai spre sfârşitul săptămânii, în speranţa că preţul va fi în scădere.

De cealaltă parte, negustorii le transmit că nici nu se gândesc să mai lase din preţ, pentru că au avut costuri mari cu mâncarea mioarelor în iarna care a trecut. 

Medicii veterinari stau printre comercianţi pentru a veghea asigurarea condiţiilor de comercializare a mieilor, astfel încât să nu existe risc de îmbolnăvire a populaţiei.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările