Cântece de drumeţie şi expoziţie de fotografie la Teatrul Municipal

Cântece de drumeţie şi expoziţie de fotografie la Teatrul Municipal

Recordmena Crina Popescu va fi invitata de onoare la festival

Asociaţia pentru Dezvoltare Durabilă „Focul Viu" îi invită pe focşăneni la cea de-a treia ediţie a Festivalului cântecului de drumeţie şi artă fotografică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deseară, începând cu orele 18.30, focşănenii sunt aşteptaţi la Teatrul Municipal „Maior Gheorghe Pastia" unde vor putea admira expoziţia de fotografii şi prezentări video din expediţiile montane în Iran, Chile, Argentina şi Turcia.

Invitaţi la eveniment sunt Crina Coco Popescu şi Ovidiu Popescu, membri ai Clubului Montan Altitudine. Crina Popescu are doar paisprezece ani şi practică alpinismul, domeniu în care a obţinut recorduri impresionante.

Anul trecut a escaladat singură cel mai înalt vârf din lume, Ojos del Salado, din America de Sud. De asemenea, deţine recordul de cea mai tânără persoană care a urcat pe vârful Aconcagua.

Relaxare pe acorduri de muzică folk

Mâine, începând cu orele 18.00 va avea loc secţiunea folk a festivalului avându-i ca invitaţi pe Marius Matache, redactor - şef al Forever Folk, primul portal de muzică folk din România şi pe Răzvan Bineata, vicepreşedinte al Federaţiei Române de Turism şi Ecologie, un iubitor al muntelui şi al cântecului de drumeţie.

Festivalul este organizat în cadrul unui proiect finanţat de Direcţia Judeţeană de Tineret, iar intrarea este liberă.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările