Campanie de donaţii de cărţi pentru Canada la Biblioteca Judeţeană“Duiliu Zamfirescu”

Campanie de donaţii de cărţi pentru Canada la Biblioteca Judeţeană“Duiliu Zamfirescu”

Interesul pentru campanie a fost mare din prima zi

Campania a fost demarată la invitaţia Consiliului de Iniţiativă al Fundaţiei Culturale „biblioteca românească" şi are ca obiectiv înfiinţarea Bibliotecii Româneşti din Montreal, Canada.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deschiderea oficială a acestei campanii a avut loc vineri 14 ianuarie şi se va încheia în luna martie. Donaţiile se fac la sediul bibliotecii din strada Mr. Gh. Sava, nr. 4, Focşani.

Printre primii donatori care s-au alăturat campaniei încă de la inaugurare se numără reţeaua naţională a Librăriei Alexandria şi Librăria „Universul Cărţii" Focşani (parteneri în proiect), Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Vrancea, Gheorghe Neagu şi Asociaţia Culturală „Duiliu Zamfirescu", Blogosfera vrânceană, Colegiul Naţional Al. I.. Cuza Focşani, Consiliul Local al Tinerilor şi Consiliul Judeţean al Tinerilor care au implicat elevi din liceele focşănene, scriitorii vrânceni.

"Biblioteca a răspuns cu interes şi promptitudine acestei invitaţii. Ne onorează încrederea acordată şi sperăm într-o reuşită deplină a acestei campanii având in vedere exemplul de maturitate şi de solidaritate culturală pe care comunitatea noastră l-a demonstrat prin donaţiile deja făcute. Le mulţumim tuturor şi îi invităm să ni se alăture în continuare in acest necesar demers cultural şi de suflet." a declarat Teodora Fîntînaru, directorul Bibliotecii Judeţene.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările