Campania de donaţii de cărţi pentru Biblioteca Românească din Canada continuă/Până acum s-au strâns 300 de cărţi noi

De ieri, funcţionează încă două locaţii unde doritorii pot da curs acestei campanii, respectiv în incinta librăriei de la Promenada Mall şi la sediul central al Bibliotecii Judeţene

Ştiri pe aceeaşi temă

Biblioteca Judeţeană Vrancea şi Librăria Alexandria, unul dintre partenerii în această campanie, au organizat un punct de donaţie de carte pentru Canada în incinta librăriei de pe Promenada Mall, Focşani.

Cei care doresc să sprijine campania pot achiziţiona dintre titlurile puse la dispoziţie pentru a dona o carte românilor din Canada.

De asemenea, Librăria Alexandria este prezentă şi cu un stand de carte cu vânzare (al doilea punct de donaţie) la Sediul Central al Bibliotecii Judeţene din strada M. Kogălniceanu, nr.12. pentru a veni în întâmpinarea celor care nu ajung la sediul librăriei.

Ambele puncte de donaţie sunt deschise doritorilor începând de luni, 24 ianuarie.

„Prin deschiderea mai multor puncte de donaţie în parteneriat ne dorim să facilităm accesul celor interesaţi să participe la această campanie şi să ofere o carte pentru românii din Canada. Datorită comunităţii vrâncene, donaţiile deja făcute totalizează aproape 300 de exemplare de bună calitate", a declarat directorul Bibliotecii Judeţene, Teodora Fîntînaru.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările