FOTO Camion lovit de un tren de persoane la Putna Seacă. Şoferul a murit pe loc

FOTO Camion lovit de un tren de persoane la Putna Seacă. Şoferul a murit pe loc

Accidentul a avut loc la Putna Seacă

Tragicul eveniment feroviar a avut loc astăzi, la ora 11,10. Călătorii din tren nu au păţit nimic, însă locomotiva trenului trebuie înlocuită.

Ştiri pe aceeaşi temă


Şoferul unui camion cu numere de Vrancea şi-a pierdut viaţa într-un accident care a avut loc în zona Putna Seacă, după ce a fost lovit de un tren cu călători.

Din primele informaţii, şoferul camionului a aşteptat trecerea unui tren în punctul Putna Seacă din Vrancea. 

Apoi, imediat după trecerea trenului, şoferul nu a mai avut răbdare şi a pornit să traverseze calea ferată, deşi nu se opriseră semnalele luminoase şi acustice. 

A fost o decizie fatală. Camionul a fost lovit în plin de un alt tren, şoferul fiind proiectat prin parbriz. 

"În momentul sosirii forţelor de intervenţie a fost identificat un bărbat, în vârstă de 60 ani, şoferul autovehiculului, proiectat la câţiva metri în urma impactului, chiar pe şinele de cale ferată. Din nefericire, acesta a fost declarat decedat de medicul de pe ambulanţa S.A.J.", a precizat lt. Cristina Duţă, purtător de cuvânt ISU Vrancea.

Impactul puternic a dus la avarierea locomotivei dar şi a celor două vagoane. Călătorii nu au păţit nimic însă s-au speriat groaznic.

La faţa locului au ajuns fiica şi ginerele şoferului care au constatat cu durere că părintele lor nu a mai avut nicio şansă.

După circa 2 ore, trenul Inter Regio Braşov-Iaşi şi-a reluat drumul însă circulaţia feroviară a fost întreruptă aproape jumătate de zi, până ce calea ferată a fost curăţată de resturile camionului lovit. În zonă s-au mai petrecut astfel de evenimente tragice, din cauza grabei şi neasigurării şoferilor. Trecerea la nivel cu calea ferată din punctul Putna Seacă este străjuită de două cruci care depun mărturie în acest sens.

Mai puteţi citi:

VIDEO Accident grav pe E 85, la ieşirea din Focşani

FOTO VIDEO Tânăr din Panciu, mort după ce a intrat cu maşina în semnalul de intrare în comuna Boloteşti

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: