Buget generos pentru Ziua Europei la Focşani. Aceeaşi firmă câştigă de ani de zile organizarea spectacolului

Buget generos pentru Ziua Europei la Focşani. Aceeaşi firmă câştigă de ani de zile organizarea spectacolului

Ziua Europei la Focşani

Evenimentele dedicate Zilei Europei vor avea loc pe 9 mai, în intervalul orar 14.00-22.00. Grosul banilor vor fi folosiţi pentru spectacol.

Ştiri pe aceeaşi temă

Firma Infinity Sound SRL, care a obţinut şi în anii trecuţi  contractul pentru organizarea spectacolelor de Ziua Europei, a fost singura societate înscrisă la licitaţia organizată anul acesta, în acelaşi scop, de Centrul Cultural Vrancea, instituţie în subordinea Consiliului Judeţean.

Contractul a fost semnat pentru o valoare de 365.000 de lei, fără TVA, practic cu 1.000 de lei mai puţin decât valoarea estimată, ceea ce denotă faptul că nu prea s-a dorit să se facă nicio economie la buget pentru proiecte cu adevărat culturale.

Pentru că ce se va întâmpla de Ziua Europei la Focşani nu diferă cu nimic de ceea ce s-a întâmplat în alţi ani. Adică câteva evenimente dedicate liceenilor, cu buget mic, şi un spectacol cu câţiva artişti cunoscuţi.

Vor susţinute recitaluri în Pieţa Unirii Compania de dans şi entertainment THE SSHIFT, şi artiştii AMNA, DORIAN POPA, VESCAN, MIRA, ELIANNE, CONNECT – R. Prezentatori sunt ANDREI ŞTEFĂNESCU-DEEIX.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările