Brad de Crăciun în mijlocul intersecţiei. Cum au înţeles autorităţile să orneze un oraş de sărbători VIDEO

Bradul obstacol de la Panciu

Acest lucru s-a întâmplat în oraşul Panciu, chiar pe un drum naţional care face legătura cu localitatea de munte Soveja.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ca multe alte oraşe din România, şi la Panciu, în judeţul Vrancea, autorităţile au început operaţiunea de împodobire a localităţil pentru sărbători.

Localnicii vor avea anul acesta parte de un brad cum nu s-a mai întâlnit: masiv, cu o coroană splendidă. Problema este că acest brad, care ar fi tronat cu succes într-o piaţă publică, a fost instalat în mijlocul unei intersecţii, încurcând traficul rutier, după cum se poate vedea din imaginile surprinse de un localnic.

Şoferii nu au deloc vizibilitate, sunt obligaţi să depăşească linia continuă şi chiar să-şi facă loc cu maşina printre crengile aplecate până la pământ.

Autorităţile locale nu au reacţionat, deocamdată, la observaţiile făcute de şoferi, dar este posibil să o facă Poliţia Rutieră în următoarele ore, mai ales că instalarea bradului s-a făcut recent.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările