Blocul şefului Ocolului Silvic nu se mai construieşte deocamdată. Ce au decis aleşii

Blocul şefului Ocolului Silvic nu se mai construieşte deocamdată. Ce au decis aleşii

Proiectul a fost amânat

Ionuţ Cristian Duţă vrea să construiască un bloc cu patru etaje în vecinătatea fostului tribuna Vrancea, pe un spaţiu verde.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şeful Ocolului Silvic Focşani, Ionuţ Cristian Duţă, nu a primit o veste bună astăzi, în şedinţa Consiliului Local Focşani, cu privire la proiectul său de a ridica un bloc în spaţiul din vecinătatea fostului Tribunal Vrancea. 

Proiectul a fost extrem de criticat în presă iar primarul Cristi Misăilă a decis să îl mai supună odată dezbaterii Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului, deşi este convins că proiectul are toate avizele legale pentru a fi aprobat. 

Misăilă crede că mediatizarea excesivă pe acest subiect are legătură şi cu campania electorală.

Primarul a menţionat că pe data de 24 aprilie a primit şi o petiţie din partea cetăţenilor care locuiesc în zonă şi care nu sunt de acord cu construcţia.

"Având în vedere că este această adresă depusă şi mai este încă o adresă, din 23 aprilie, a unui partid cu care îmi este ruşine că sunt contemporan, dar asta e situaţia, am zis totuşi, propun, stimaţi colegi, dacă este oportun, să solicităm un punct de vedere al Comisiei Tehnice la nivelul municipiului pentru că văd că se contestă inclusiv calitatea membrilor acestei comisii şi am vrea să aducem şi la cunoştinţa dumnealor petiţiile enumerate", a spus primarul Misăilă.

Prin urmare, aleşii au decis amânarea lui.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: