Blocul de la Onasis va primi altă înfăţişare. Câţi bani a pregătit municipalitatea

Blocul de la Onasis va primi altă înfăţişare. Câţi bani a pregătit municipalitatea

Blocul de pe strada Măgura ar putea fi reabilitat

Finanţarea investiţiei se va face de la bugetul local al municipiului Focşani. Săptămâna viitoare ar urma să se deschidă ofertele.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ani de zile în care a fost lăsat de izbelişte, deşi promisiuni au existat cât lumea şi pământul, blocul de pe strada Măgura 123 (drumul spre Suraia, lângă complexul comercial Onasis) ar putea intra în reabilitare.

Deocamdată, Primăria Focşani a scos la licitaţie contractul de proiectare şi execuţie, care are o valoare de 2,682 milioane de lei, adică 570.000 de euro.

Lucrările de construcţie au în vedere înlocuirea şarpantei şi învelitoarei, înlocuirea tâmplăriei interioare şi exterioare, anvelopare termică, finisaje moderne de faţade, dar şi interioare, înlocuire a instalaţiilor electrice şi sanitare.

Blocul va beneficia şi de instalaţii interioare de detectare şi alarmare incendiu dar şi instalaţii de protecţie împotriva trăsnetului. Finanţarea investiţiei se va face de la bugetul local iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 29 mai.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: