Bărbatul drogat care a snopit în bătaie doi asistenţi medicali a fost arestat. "Un asistent a fost lovit atât de tare încât a rămas inconştient”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost arestat
Bărbatul a fost arestat

Bărbatul fusese  internat peste noapte la Secţia de Psihiatrie a Spitalului de Urgenţă din Focşani şi a manifestat o criză de furie.

Bărbatul de 30 de ani, care în noaptea de marţi spre miercuri a provocat distrugeri şi a bătut doi asistenţi în Secţia de Psihiatrie a fost azi arestat.

Iniţial acesta fusese reţinut pentru 24 de ore, dar în cursul zilei de astăzi instanţa a emis mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, el fiind cercetat pentru săvârşirea a două infracţiuni de lovire.

Ambii asistenţi medicali b[tur'i de individ au prezentat traumatisme craniene, dar unul dintre ei este rănit mai grav, având şi traumatisme de mandibulă. ”Pe lângă pagubele materiale, a rezultat şi rănirea gravă a celor doi asistenţi medicali. Unul a fost lovit atât de tare încât a rămas inconştient timp de câteva momente”, a spus Alina Cosma, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean.

Reprezentanţii Spitalului de Urgenţă au precizat că vor face plângere împotriva acestuia.

Bărbatul fusese eliberat din puşcărie în luna martie, în urma unei condamnări pentru viol.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite