Bătaie în parte într-o benzinărie din Panciu. Un şofer beat a dat cu maşina peste un adolescent

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protagoniştii sşau ales cu cătuşe
Protagoniştii sşau ales cu cătuşe

Trei bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Panciu şi ulterior arestaţi preventiv pentru 30 de zile de judecătorul de drepturi si libertăţi din cadrul Tribunalului Vrancea.

La data de 17 octombrie, ora 02.56, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Panciu, judeţul Vrancea,  au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-o staţie de carburant din localitate trei bărbaţi au un conflict, fiind solicitată  ambulanţa.

În urma apelului, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Panciu care au stabilit că, pe fondul unui conflict spontan, doi bărbaţi, de 29 respectiv 48 de ani precum şi un tânăr de 16 ani, s-ar fi lovit reciproc. Ulterior, bărbatul de 48 de ani, s-ar fi urcat la volanul unei autoutilitare şi ar fi încercat să lovească un grup de persoane, provocând leziuni corporale tânărului de 16 ani, implicat în conflict.

Poliţiştii au întocmit în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,lovirea sau alte violenţe” şi ,,tulburarea ordinii şi liniştii publice”, ” conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, faţă de cei trei bărbaţi fiind luată în cursul aceieaşi zile măsura reţinerii pe o durată de 24 ore.

Totodată, poliţiştii au identificat un bărbat, de 22 de ani, bănuit că ar fi aruncat cu un obiect asupra unui autoturism, provocându-i avarii, cercetările continuând în aceeaşi cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”distrugere”.

În baza probatoriului administrat în cauză, încadrarea juridică a faptei a fost schimbată din lovire sau alte violenţe în tentativă la infracţiunea de omor.

De asemenea, pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul de 48 de ani a condus autoutilitara având o concentraţie de 1,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, în ziua de 18 octombrie, cei trei au fost prezentaţi în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă, propunere care a fost admisă, fiind emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.

Cei în cauză au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite