VIDEO Autorii celor două jafuri din bancomate de la Galaţi, prinşi în Vrancea în timp ce încercau să detoneze un nou bancomat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anchetatorii cercetează acum şi cazul detonării bancomatului CEC din comuna Păuneşti, de la începutul lunii septembrie.

Procurorii DIICOT de la Galaţi i-au capturat joi dimineaţa pe autorii celor două jafuri din bancomat din localităţile Lieşti şi Tuluceşti. 

Ei  au identificat 4 persoane pe raza localităţii Vulturu, judeţul Vrancea, în timp ce încercau să detoneze un bancomat. 

Aceştia au încercat să fugă, dar au fost prinşi de către procurorii DIICOT, ajutaţi de ofiţerii BCCO şi DOS. La acţiune a participat şi un elicopter MAI. În aceste momente se efectuează mai multe percheziţii pe raza municipiului Galaţi.

Potrivit unor surse, cele patru  persoane săltate de oamenii legii sunt acuzaţi de săvârşirea a două jafuri din bancomate, din datele de 10/11 septembrie, din localitatea Lieşti, şi 14/15 septembrie, din localitatea Tuluceşti, ambele din judeţul Galaţi. 

VIDEO: aloiasi.ro

Cei care anchetează cazurile din Galaţi au venit şi în Vrancea, pe 3 octombrie, după ce a fost detonat bancomatul CEC din comuna Păuneşti.

Vă mai recomandăm:

Bancomat aruncat în aer la Păuneşti-Vrancea. Poliţistii au instituit filtre pentru prinderea făptaşilor care nu au apucat să fure şi banii din aparat

Un bancomat din localitatea gălăţeană Tuluceşti a fost aruncat în aer. Hoţii au fugit cu banii

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite