Ateneul Popular îşi sărbătoreşte ziua de naştere cu un spectacol de operă

Ateneul Popular îşi sărbătoreşte ziua de naştere cu un spectacol de operă

Ateneul Popular

Piatra de temelie a instituţiei de cultură a fost pusă pe 29 mai 1927, în prezenţa personalităţilor vremii, printre care ministrul de interne Octavian Goga, Vasile Goldiş.

Ştiri pe aceeaşi temă

În ziua a 29-a din luna mai a fiecărui an Ateneul Popular “Mr. Gh. Pastia” din Focşani îşi serbează data de naştere. Anul acesta se împlinesc 92 de ani de la punerea pietrei de temelie a instituţiei de cultură iar Ateneul va sărbători aniversarea cu un spectacol de excepţie.
 

Este vorba despre spectacolul Carmen, de Georges  Bizet, într-o nouă adaptare pentru scenă a maestrului Daniel Prallea-Blaga.

"Sub conducere muzicală şi acompaniament la pian a talentatei IOANA-VALENTINA COJUHAROV vor evolua  - ADINA PAPADIMAS SECOBEANU în rolul lui Carmen, ŞERBAN CRISTACHE în rolul lui Don Jose, CRISTINA CHIŢIMIA CRISTACHE în rolul Micaelei şi RADU ION în rolul lui Escamillo.
Ii veţi putea asculta în alte roluri pe CRISTIAN IONIŢĂ – Zuniga, MARIAN PARASCHIV – Lillas Pastia şi DANIEL PRALLEA-BLAGA – Garcia. MARIAN PARASCHIV este cel care semnează şi scenografia acestui minunat spectacol de operă, care va avea loc miercuri, 29 mai 2019, ora 19:00, unde adulţii vor putea să-şi procure bilete la 35 lei iar elevii şi studenţii la doar 20 lei", potrivit Ateneului Popular.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: