Aproape 4.400 de familii din Vrancea nu au electricitate, din cauza unor avarii provocate de vânt. La Focşani s-au desprins bucăţi din acoperişuri

Aproape 4.400 de familii din Vrancea nu au electricitate, 
din cauza unor avarii provocate de vânt. La Focşani s-au desprins bucăţi
 din acoperişuri

FOTO Adevarul

Aproape 4.400 de familii din judeţul Vrancea nu beneficiază de curent electric, duminică după-amiaza, din cauza numeroaselor avarii cauzate de vântul puternic. Tot din cauza vântului puternic, la Focşani s-au desprins bucăţi din acoperişurile a două blocuri.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, duminică după-amiază, 36 de posturi trafo sunt nealimentate, fiind afectaţi 4.357 de abonaţi din localităţile Ciuşlea, Homocea şi Voloşcani.

De asemenea, tot din cauza vântului puternic, duminică după-amiază s-au desprins elemente din structura acoperişului la două blocuri din municipiul Focşani. Au fost alertaţi pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani care au intervenit pentru înlăturarea pericolului cu o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime. Nu au fost înregistrate victime.

Până la ora 12.00 a fost cod galben de vânt în zonele joase din Bistriţa-Năsăud şi Maramureş, dar şi în judeţele Suceava, Bacău, Vrancea, Neamţ, Cluj, Sălaj, Satu Mare, Hunedoara, Caraş-Severin, Prahova, Argeş, Dâmboviţa şi Buzău. În Vrancea vântul continuă să sufle cu putere şi în cursul după-amiezii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: