Antrenorul Sandu Iacob şi-a reziliat contractul cu echipa de Liga Naţională CSM Focşani 2007

Antrenorul Sandu Iacob şi-a reziliat contractul cu echipa de Liga Naţională CSM Focşani 2007

Sandu iacob

Deocamdată, nu au fost făcute publice motivele pentru care a plecat antrenorul care a calificat echipa în play-off Ligii Zimbrilor  şi a calificat echipa în Final Four-ul Cupei României.

Ştiri pe aceeaşi temă

Surpriză la echipa de handbal fanion a Focşaniului. Antrenorul echipei, Sandu Iacob, şi-a reziliat contractul cu clubul sportiv al municipalităţii, CSM Focşani 2007, deşi mai avea încă un an de contract şi îşi îndeplinise obiectivul stabilit, respectiv calificarea în premieră în play-off.

"CSM Focşani 2007 şi antrenorul echipei de handbal seniori, Sandu Iacob, au hotărât de comun acord rezilierea contractului începând de astăzi, 21 aprilie 2019. De pregătirea echipei, până la terminarea actualei ediţii a campionatului Ligii Naţionale se va ocupa antrenorul Bogdan Voica.
Conducerea CSM Focşani 2007 îi multumeşte antrenorului Sandu Iacob pentru munca depusă şi îi doreşte succes în activitatea viitoare", se arată într-un comunicat al CSM Focşani 2007.

Deocamdată, nu au fost făcute publice motivele pentru care antrenorul care a calificat echipa în play-off Ligii Zimbrilor  şi a calificat echipa în Final Four-ul Cupei României a decis să rbnunţe la echipă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: