Actriţa Monica Davidescu şi prezentatorul tv Florin Sasca invită tinerii la trei zile de lectură, în cadrul proiectului “Linişte, la Balada se citeşte!”

Actriţa Monica Davidescu şi prezentatorul tv Florin Sasca invită tinerii la trei zile de lectură, în cadrul proiectului “Linişte, la Balada se citeşte!”

Monica Davidescu

Fiecare elev va primi cadou un kit cultural care cuprinde o sacoşă din pânză, personalizată cu grafica evenimentului, o carte de istorie a românilor, o carte de călătorii, semne de carte şi stickere.

Ştiri pe aceeaşi temă

În contextul în care anul 2019 a fost declarat Anul Cărţii în ţara noastră, Consiliul Judeţean Vrancea încurajează lectura în rândul tinerilor şi organizează pe parcursul a trei zile (21-23 mai 2019) evenimentul ”Linişte, la Balada se citeşte!”, la Sala Balada din Focşani şi la Casa de Cultură din Adjud. 

Elevii vrânceni din clasa a XII-a vor fi provocaţi la lectură şi la dezbateri interactive pe marginea cărţilor de două personalităţi din lumea culturală şi mass media: actriţa Monica Davidescu şi realizatorul tv Florin Sasca (emisiunea “Cu lumea în cap” – Prima TV), alături de reprezentanţii Editurii Litera.

 

Pe parcursul celor trei zile, 2.400 de elevi vor participa la evenimentele programate la Focşani, de marţi până joi între orele 10.00-12.00 şi 12.00-14.00, iar joi la Adjud. Fiecare elev va primi cadou un kit cultural care cuprinde o sacoşă din pânză, personalizată cu grafica evenimentului, o carte de istorie a românilor, o carte de călătorii, semne de carte şi stickere. În interiorul kiturilor se vor afla şi cartoline cu numere unice pe baza cărora va fi organizată o tombolă cu premii în cărţi şi tablete.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: