A murit tânăra care spera să-şi mai vadă odată familia din ţară. Banii donaţi până acum vor fi folosiţi pentru repatriere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Niţu Tănase avea vârsta de 33 de ani, locuia de trei ani în Marea Britanie şia fost diagnosticată anul trecut cu un cancer în ultimă fază.

Tânăra Andreea Niţu Tănase, vrânceancă stabilită în Marea Britanie, a murit joi după-amiază, în urma unui cancer generalizat. Ea nu a mai apucat să-şi împlinească ultima dorinţă, şi anume să trăiască ultimele clipe din viaţă alături de familia ei. Anunţul despre moartea tinerei a fost dat de asociaţia care se ocupa de strângerea de fonduri pentru a-i fi îndeplinită dorinţa.

"Din păcate, trupul firav al Andreei nu a mai rezistat. În jurul orelor 16:00 ora locală UK, s-a stins din viaţă pe meleaguri străine. Dumnezeu să o odihnească în pace şi să o aşeze alături de îngeri. Suma  strânsă va fi folosită pentru efectuarea tuturor formalităţilor de repatriere funerară cât şi pentru toate serviciile funerare necesare. Vom reveni cu toate detaliile privitoare la cheltuieli şi sumele strânse. Andreea are de-acum propriile aripi! Drum lin! Sincere condoleanţe familiei îndurerate!", a anunţat Asociaţia LIVE TO SAVE LIVES.

Tragica poveste de viaţă a tinerei din Focşani a fost scrisă de Asociaţia LIVE TO SAVE LIVES.

În ianuarie 2020, la numai 33 de ani, avea să fie diagnosticată cu cancer ovarian. Nedrept… Aici a început lupta ei pentru fiecare gură de aer. În ciuda intervenţiei chirurgicale, prin care i-a fost extirpat un ovar, Andreea nu a încetat să spere că destinul îi va pune la sân un copil, rod al iubirii dintre ea şi bunul ei soţ. Dar viaţa nu este întotdeauna dreaptă şi nu oferă mereu poveşti cu final fericit. Andreei, nu doar că i-a răpit mişelesc ocazia de a deveni vreodată mamă pentru un prunc, dar îi fură şi dreptul de a fi soţie, fiică, prietenă, vecină, colegă… De fapt, îi fură tot, atât ei cât şi oamenilor care o iubesc şi preţuiesc”, au scris reprezentanţii Asociaţiei care o ajută pe tânără.
Deşi după operaţie toată lumea a crezut într-o minune, la următorul control medical veştile despre starea de sănătate a tinerei au fost dintre cele mai crunte. Cancerul recidivase, de data aceasta într-o formă mult mai severă, iar noua intervenţie chirurgicală care a urmat nu a rezolvat nimic.
Tânăra a început tratamentul dureros, cu şedinţe de chimioterapie, radioterapie, încercând să lupte din răsputeri pentru şansa la viaţă. Acest lucru nu a fost suficient, pentru că în corpul ei firav s-au instalat metastazele.

Vă mai recomandăm:

Ultima dorinţă a unei românce grav bolnave în Marea Britanie. Mesajul ei este sfâşietor

A murit tânăra focşăneancă bolnavă de cancer. Ea s-a stins din viaţă pe un pat de spital din Turcia

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite