A murit comisarul şef Nicolae Pătraş, fost prim-adjunct al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cms. şef Nicolae Pătraş avea doar 69 de ani
Cms. şef Nicolae Pătraş avea doar 69 de ani

Ofiţerul va fi depus luni la Capela Bisericii "Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena" din Bulevardul Unirii, urmând ca înmormântarea să aibă loc marţi.

Comisarul şef în rezervă Nicolae Pătraş s-a dus la cele veşnice vineri, 14 decembrie 2018, la vârsta de 69 de ani.

"De 10 zile se afla internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Sfântul Pantelimon, în comă profundă, în urma unui stop cardio-respirator. Familia i-a fost alături în această grea suferinţă şi le mulţumeşte cadrelor medicale pentru efortul depus în tot acest timp. Ultima dată, îşi văzuse familia reunită chiar pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională, la Bucureşti, unde s-a aflat împreună cu soţia, Ioana, şi copiii lui, Florin şi Liana, alături de familiile lor. A fost un om dedicat acestei ţări şi meseriei lui. Ca ofiţer, apoi consilier juridic al MAI, a ajutat mulţi oameni de-a lungul carierei, a fost un profesionist desăvârşit, un om drept şi un poliţist integru. Cei care vor să-şi ia rămas bun pot veni luni, la Capela Bisericii Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena din Bulevardul Unirii. Înmormântarea va avea loc marţi, 18 decembrie, la Cimitirul Nordic din Focşani", a anunţat familia pe contul de Facebook al ofiţerului.

Nicolae Pătraş, care a fost la un moment al carierei sale şi prim-adjunct al şefului IPJ Vrancea, era tatăl cunoscutei crainice de televiziune Liana Alexandru. 

Dumnezeu să-l odihnească în pace.

patras
Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite