„Ţăranul sărac” şi oaia lui „Frumuşica”, cu semănatul la partidele politice FOTO-VIDEO

„Ţăranul sărac” şi oaia lui „Frumuşica”, cu semănatul la partidele politice FOTO-VIDEO

Constantin Crăciun şi oaia lui, Frumuşica   Foto: Ştefan Borcea

Constantin Crăciun le-a adresat parlamentarilor de Vrancea îndemnul să nu mai fure din avuţia ţării şi să se gândească la binele oamenilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Constantin Crăciun, cunoscut în Vrancea sub denumirea de „Ţăranul sărac”, a semănat astăzi cu grâu, conform tradiţiei, sediile partidelor politice care au reprezentanţi în Parlamentul României. 

Acesta nu a venit singur la Focşani, ci însoţit de oaia sa „Frumuşica”, simbolul sărăciei ţăanului român, pe care a înhămat-o la un cărucior la care era ataşat un mesaj pentru parlamentari.

„Dragi parlamentari, Mioriţa de la Vrancea v-a votat pe toţi! Dar să nu mai furaţi, să nu ne mai minţiţi şi să nu mai dormiţi în Parlament!”.

Constantin Crăciun a amenajat în căruţ şi un brăduţ, împodobit doar cu drapelul Uniunii Europene, vrând astfel să semnaleze că ţăranul român este nedreptăţit în comparaţie cu ceilalţi fermieri din Uniunea Europeană, care primesc sprijin important pentru agricultură.

 
Foto
Ţăranul sărac a mers cu semănatul la parlamentari

Acesta a mers cu semănatul la sediile PSD, PDL, PNL, dar şi la Prefectura Vrancea, la Tribunal şi la Poliţie, instituţii de la care trage speranţa că vor veghea să nu se mai fure în ţară.

Pe stradă, oamenii l-au privit cu simpatie pe bărbat, considerând inspirat mesajul adresat parlamentarilor, chiar dacă acesta conţinea şi o greşeală de ortografie. 

Bărbatul, în vârstă de 71 de ani, a devenit celebru, în 2007, după ce la poarta casei sale din Cîmpineanca şi-a montat o firmă pe care a scris „Microferma Ţăranului Sărac din Uniunea Europeană".

Constantin Crăciun are 31 de hectare de teren, atât vie cât şi teren arabil, dar şi o moară ecologică. Cu toate acestea spune că pământul nu i-a adus niciun câştig.

 

Ţăranul sărac şi oaia sa care trage la jug, "Frumuşica"  Foto: Ştefan Borcea

Imagini din aceeasi galerie
  • Ţăranul sărac şi oaia sa care trage la jug, "Frumuşica
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: