VIDEO „Ţăranu’ Sărac” Constantin Crăciun are propriul site

VIDEO „Ţăranu’ Sărac” Constantin Crăciun are propriul site

Site-ul Ţăranului Sărac

Noua pagină web celui mai cunoscut ţăran din Vrancea a fost lansată astăzi, cu sprijinul Federaţiei Agricultorilor Fermierul şi Sindicatul Naţional al Agricultorilor, Proprietarilor şi Ţăranilor Propact, Organizaţia Judeţeană Vrancea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cunoscutul fermier vrâncean Constantin Crăciun, căruia i se mai spune „Tăranul Sărac” din Cîmpineanca, a fost astăzi din nou în centrul atenţiei presei.

De data aceasta nu a mai fost protagonistul niciunui protest la adresa guvernanţilor, ci a vrut să demonstreze tuturor că este un om extrem de informat şi că vrea să împărtăşească din cunoştinţele sale şi celor din breasla inaugurând propriul site, www.taranusarac.ro

Evenimentul a fost o ocazie de a demonstra că fermierul român este ancorat la tot ceea ce este modern şi că găseşte în lumea virtuală un instrument de promovare, cât şi de informare în privinţa cerinţelor practicării unei agriculturi moderne şi competitive pentru piaţa Uniunii Europene, în contextul noului exerciţiu financiar 2014 - 2020.

„Dorinţa noastră, prinlansarea acestui site, a fost de a aduce fermierilor informaţia atât de necesară. Aproape am zice că e mult mai periculos un ţăran neinformat decât un an agricol prost. Dacă domnul Crăciun a găsit în acest site un mijloc de promovare al activităţii personale, a găsit şi un mijloc de a informa pe toţi ceilalţi care fac din agricultură o activitate zilnică şi nu o antologie a agriculturii de la sapa de fier la sapa de lemn pe care dumnealui consideră că au fost aduşi fermierioi de către guvernanţi”, a spus Silviu Stanciu, reprezentant al Federaţiei Agricultorilor Fermierul.

„E un lucru inunat că lansăm site-ul lui nea Crăciun. Noi i-am dat sprijinul maxim în cadrul activităţilor noastre, dar acesta este lucrul cel mai bun, să aibă propriul site în care să-şi prezinte aventurile”, a spus Ginu Toma, preşedintele Federaţiei Fermierul.

O prezenţă permanentă în media naţională, Constantin Crăciun consideră site-ul o îngemănare a activităţii şi personalităţii sale, dar şi un mod de oglindire a activităţii fermierului român care se confruntă şi cu multe neajunsuri.

Prin acest portal deschis tuturor celor interesaţi, Ţăranu’ Sărac nu-şi va promova doar activitatea sa de-a lungul timpului, cu originalele luări de poziţii la măsurile şi legile emise de guvernanţi, dar va aduce şi unele recomandări în domeniile viticulturii, culturii cerealelor şi zootehniei.

Mai puteţi citi:

VIDEO Aventurile „Ţăranului Sărac” din Cîmpineanca, cu berbecii "Ponta", "Băsescu" şi turma de oi din Parlament

O zi din viaţa „Ţăranului sărac” Constantin Crăciun FOTO-VIDEO


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: