Şofer încarcerat în maşina care s-a răsturnat în pârâu. El a fost preluat în stare de inconştienţă de salvatori

Şofer încarcerat în maşina care s-a răsturnat în pârâu. El a fost preluat în stare de inconştienţă de salvatori

Evenimentul a avut loc la Ţifeşti

Evenimentul rutier a avut loc miercuri după-amiază, pe raza comunei Ţifeşti. În maşină, pompierii au găsit o borsetă cu bani şi documente.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un bărbat în vârstă de 65 de ani a fost dus în stare de inconştienţă la spital, după ce s-a răsturnat cu maşina într-un pârâu, la Ţifeşti.

Bărbatul a rămas încarcerat şi la locul evenimentului au fost mobilizate o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD din cadrul Staţiei de Pompieri Panciu şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra.

"Victima a fost descarcerată şi extrasă din autoturism după care a fost preluată şi transportată la UPU Focşani, de ambulanţa SMURD, în stare de inconştienţă şi prezentând politraumatisme. Autoturismul a fost  scos din şanţ cu ajutorul unui utilaj aparţinând unui agent economic de pe raza localităţii Ţifeşti
În interiorul autoturismului, pompierii au găsit o borsetă cu documente, carduri şi o sumă de bani pe care au predat-o organelor de poliţie aflate la faţa locului", potrivit ISU Vrancea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: