Și-a omorât concubina în bătaie în noaptea de Înviere

Și-a omorât concubina în bătaie în noaptea de Înviere

Făptașul, Marius Dumitru (foto stânga) riscă ani grei de închisoare.

O tânără de 19 ani de etnie romă din comuna Slobozia Bradului a decedat noaptea trecută după ce a fost snopită în bătaie de concubinul ei pe fondul consumului de alcool dar și pentru că bărbatul era gelos.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ana Mihăilă de 19 ani și-a dat sufletul spre dimineață după ce a fost bătută cu pumnii și cu picioarele toată noaptea de concubinul ei, Marius Dumitru de 32 de ani. Şi concubinul fetei este de etnie romă.

"Incindetul s-a pretrecut pe fondul consumului de alcool dar şi pe fondul geloziei. Tânăra a fost bătută pe toată perioada serii. Noi am fost anunţaţi în cursul dimineţii prin serviciul unic de urgenţă 112", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Vrancea, inspector Bogdan Toader.

Două echipe de poliţişti şi procurori s-au deplasat la faţa locului pentru a investiga cazul. "Tânăra a decedat în urma loviturilor cauzatoare de moarte", ne-a mai spus purtătotul de cuvânt al IPJ Vrancea, inspector Bogdan Toader.

Făptaşul, Marius Dumitru a fost reţinut pentru 24 de ore cu propunere pentru arest preventiv de 29 de zile. Acesta a fost transportat în urmăcu câteva minute de polițiști în arestul IPJ, după ce a fost audiat de procurori la Parchet. Trupul neînsufleţit al Anei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală (SML) pentru efectuarea necropsiei. Anchetatorii vor stabili în cursul zilei de mâine încadrarea exactă a faptei, în funcție de rezultatele de la SML.

Familia Anei se pregăteşte de înmormântare de în zilele de Paşte.

Aceasta este a doua persoană ucisă în Vrancea în doar o săptămână. La sfârşitul săptămânii trecute, o asistentă de 65 de ani a fost înjunghiată mortal în cabinetul în care lucra.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: