Şeful Serviciului Urbanism din Primăria Panciu a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Avea doar 34 de ani şi era finul edilului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Bută FOTO: Facebook
Ionuţ Bută FOTO: Facebook

Acesta a fost diagnosticat cu noul coronavirus în urmă cu aproximativ două săptămâni, timp în care a fost internat la Institutul „Matei Balş”.

Ionuţ Bută, şeful Serviciului Urbanism din Primăria Panciu, a pierdut lupta cu virusul care face ravagii pe planetă de mai bine de jumătate de an.

Acesta era finul primarului Iulian Nica şi avea doar 34 de ani. El s-a infectat acum aproximativ două săptămâni, iar la puţin timp a fost dus în stare gravă la Institutul "Matei Balş" din Bucureşti, unde a şi murit.

Soţia sa este la rândul ei internată în spital, fiind confirmată cu Covid-19. De menţionat că în urmă cu o săptămână Primăria Panciu a fost închisă după ce doi funcţionari şi viceprimarul Dumitru Huzum au fost confirmaţi pozitiv.

Până sâmbătă, în Vrancea erau peste 1.200 persoane infectate, 736 vindecate şi 72 decese.  În spitalele de la Focşani şi Adjud se află internaţi 83 de pacienţi, dintre care opt la secţia ATI, cinci la Focşani şi trei la Adjud.

În spitalele de la Focşani şi Adjud se află internaţi 83 de pacienţi, dintre care opt la secţia ATI, cinci la Focşani şi trei la Adjud.

Vă mai recomandăm:

Cum a fost decapitată de coronavirus şi de corupţie primăria unui oraş din România.  Instituţia a fost închisă

Primarul din Panciu, încătuşat pentru o fraudă de 300.000 de euro. Cum a ajuns oraşul din Vrancea moşia edilului PSD

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite