Şeful fiscului vrâncean a fost prins băut la volan şi îşi va pierde funcţia. Înlocuitorul său, un om din sistem

Şeful fiscului vrâncean a fost prins băut la volan şi îşi va pierde funcţia. Înlocuitorul său, un om din sistem

Marian Lungu a fost depistat băut la volan

Marian Lungu a fost oprit în trafic lunea trecută, la prima oră a dimineţii, şi depista cu o alcoolemie de ,62 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fiscul vrâncean va avea în câteva zile un alt şef, după ce actualul, Marian Lungu, a fost dar pe mâna preşedintelui ANAF, după cea fost găsit băut la volan. Propunerea de înlocuire în funcţia îi aparţine  directorului Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Galaţi, vrânceanul Eugen Ciorici, care aşteaptă acum un răspuns de la preşedintele ANAF.

“Domnul Lungu era împuternicit la conducerea AFP şi am cerut preşedintelui ANAF încetarea împuternicirii. Bineînţeles, am făcut şi o propunere, pe care nu pot să o dezvălui acum. Este un om din sistem. Sper ca în două-trei zile să am un răspuns”, ne-a declarat Eugen Ciorici.

Marian Lungu a fost oprit în trafic lunea trecută, la prima oră a dimineţii, şi depista cu o alcoolemie de, 62 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. El a fost dus şi la spital, unde i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Între timp, Lungu a intrat în concediu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările