Şeful fiscului din Vrancea, mazilit din funcţie după ce a fost găsit băut la volan

Şeful fiscului din Vrancea, mazilit din funcţie după ce a fost găsit băut la volan

Marian Lungu s-a ales cu dosar penal  FOTO: Ştefan Borcea

Marian Lungu, şeful Administraţiei Finanţelor Publice Vrancea, s-a ales cu dosar penal ce va fi instrumentat de procurorii Parchetului Vrancea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marian Lungu a fost oprit în trafic de poliţişti la sfârşitul lunii aprilie, la prima oră a dimineţii, pe Bulevardul Independenţei, chiar în apropierea sediului AJFP Vrancea, şi depistat cu o alcoolemie de 0,62 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

El a fost dus şi la spital, unde i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Între timp, acesta a intrat în concediu.

Pentru fapta sa, Lungu  a fost dar pe mâna preşedintelui ANAF.

“Domnul Lungu era împuternicit la conducerea AFP şi am cerut preşedintelui ANAF încetarea împuternicirii”, ne-a declarat Eugen Ciorici. Ceea ce s-a şi întâmplat, de luni Administraţia Finaţelor Publice Vrancea având un alt director. Este vorba despre Ciprian Iamandi, care era din luna februarie şef al Biroului Vamal Focşani
În ceea ce-l priveşte pe Lungu, acesta s-a ales şi cu dosar penal care este instrumentat de procurorii Parchetului Vrancea

. El îşi va putea exercita activitatea înpostul pe care este titular la Inspecţia Fiscală din cadrul AJFP Vrancea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările