Şedinţele Consiliului Local Focşani s-ar putea desfăşura la Consiliul Judeţean

Şedinţele Consiliului Local Focşani s-ar putea desfăşura la Consiliul Judeţean

Sala de şedinţe intră în reparaţii

Sala de şedinţe a Consiliului Local Focşani intră în reabilitare şi va căpăta un alt aspect, cu dotări de lux pentru aleşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sala de şedinţe a Consiliului Local Focşani va intra în reabilitare în această lună, astfel că, pentru o perioadă îndelungată, Primăria Focşani trebuie să găsească alte soluţii pentru a pune la dispoziţia aleşilor un spaţiu corespunzător unde să-şi ţină şedinţele. 

Una dintre soluţii ar fi sala Consiliului Judeţean. "O să cerem acordul Consiliului Judeţean să ne găzduiască. Mai avem ca variante sala mică de la Ateneul Popular sau sala Balada", a spus primarul Cristi Misăilă. Primarul a anunţat că a fost semnat şi contractul pentru modernizare. 

Lucrarea a fost scoasă la licitaţie pentru suma de 1,07 milioane de lei. Potrivit proiectului, cea mai mare sumă, aproape 400.000 de lei, va fi folosită pentru lucrări de arhitectură, dar şi pentru instalaţii de ultimă generaţie. 

Sala de şedinţe va avea instalate sisteme audio şi video, dar şi de numărare a voturilor, ecran de proiecţie electric, jaluzele electrice cu telecomandă, sisteme de climatizare. Întreg mobilierul actual va fi schimbat cu mese şi cu scaune din piele făcute de comandă, banchete, cabine de vot.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: