“Şcoala altfel” la Centrul regional de recuperare a copilului cu autism “Micul Prinţ”

“Şcoala altfel” la Centrul regional de recuperare a copilului cu autism “Micul Prinţ”

Ca să nu se lase mai prejos, prichindeii de la Centrul regional de recuperare a copilului cu autism “Micul Prinţ” au participat la activităţile organizate la nivel naţional în această săptămână – Şcoala altfel.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marţi, 8 aprilie a fost o zi cu totul specială pentru copiii de la Grupa mare  "Albinuţe". Ei au fost invitaţi la cofetărie de elevii clasei a XI -a B de la Colegiul Tehnic “Edmond Nicolau”.

Elevii au strâns bani şi au cumpărat cadouri pentru copii şi produsele necesare pentru ca joi, 10 aprilie să medeleze aluatul pentru cozonaci. "Ne pregătim cum se cuvine de Paşte facem cozonaci. Tot în echipă, elevii de la clasa XI -B şi mititeii de la grupa mare, vor fi mari bucătari şi vor face, suntem siguri, cei mai buni cozonaci pe care i-am mâncat vreodată", precizează reprezentanţii Centrului "Micul Prinţ"

În săptămânile ce vor urma copiii vor primi vizita voluntarilor de la liceele din Focşani, respectiv Colegiul Naţional “Al. I. Cuza”, Liceul Pedagogic “Spiru Haret”, Colegiul Tehnic “Edmomd Nicolau” şi Colegiul Naţional Unirea. De asemenea, elevii Şcolii Postliceale Sanitare “Carol Davila” vor face practica de specialitate în cadrul cabinetelor de kinetoterapie, hidroterapie şi recuperare senzorială.

Mai puteţi citi:

Alice Pruteanu consiliază copiii cu autism

FOTO Iepuraşul a venit la „Micul Prinţ”


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: