Încep lucrările de reabilitare energetică şi modernizare a clădirii care găzduieşte  Galeriile de Artă

Încep lucrările de reabilitare energetică şi modernizare a clădirii care găzduieşte  Galeriile de Artă

Galariile de artă din Focşani

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Cătălin Toma, a semnat ordinul de începere a lucrărilor la acest obiectiv de investiţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

În perioada imediat următoare vor demara lucrările pentru reabilitarea energetică a Galeriilor de Artă, din Bdul. Unirii nr. 57A, după ce preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Cătălin Dumitru Toma, a semnat astăzi ordinul de începere a lucrărilor.

Proiectul este implementat de Consiliul Judeţean Vrancea şi este finanţat din fonduri europene în cadrul POR 2014 – 2020.  Valoarea totală a proiectului este de 1.350.391 lei.

Obiectivul general al proiectului vizează creşterea eficienţei energetice în clădirea publică Galeriile de Artă, prin derularea de lucrări de intervenţie cu scopul termoizolării clădirii, modernizării instalaţiei de preparare şi distribuire a agentului termic şi a apei menajere, instalarea sistemelor de climatizare, modernizarea instalaţiei de iluminat, inclusiv utilizarea de surse regenerabile pentru asigurarea necesarului de energie, precum şi alte lucrări conexe.

Vă mai recomandăm:

Câţi bani a atras Primăria Focşani, în primele nouă luni din 2020, din fonduri europene. Cele mai mari sume, îngropate în subteran

Clădirea Galeriilor de Artă din Focşani va fi reabilitată cu bani europeni

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările