În plină campanie electorală, Primăria Focşani anunţă un nou cartier ANL, deşi mai multe blocuri stau nelocuite de trei ani

În plină campanie electorală, Primăria Focşani anunţă un nou cartier ANL, deşi mai multe blocuri stau nelocuite de trei ani

Proiectul noului cartier

Noul cartier ANL ar urma să fie amplasat pe Str. Calea Munteniei nr. 57 din Focşani şi va avea 140 de unităţi locative.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria Focşani a anunţat astăzi că a finalizat şi a transmis documentaţia pentru noul cartier ANL din municipiu.

Asta în condiţiile în care de trei ani tot atâtea locuinţe au rămas nerepartizate către tineri în cartierul Democraţiei, din strada Brăilei. Motivul: nu a fost realizată sistematizarea pe verticală, adică alei, parcări, iluminat public.

Noul cartier anunţat de Primăria Focşani ar urma să fie amplasat pe Str. Calea Munteniei nr. 57 şi va avea 140 de unităţi locative.

"Aşa cum ştie toată lumea, amplasamentul de pe Str. Calea Munteniei nr. 57 din Municipiul Focşani figurează pe lista de obiective pentru finanţare în cadrul programului de contrucţii locuinţe pentru tineri destinate închirierii. Locaţia nu a fost aleasă întâmplător, întrucât în zonă există utilităţi parţiale de alimentare cu energie electrică, alimentare cu apă şi canalizare, împrejmuire şi acces din drumul naţional", potrivit Primăriei Focşani.

Locuinţele vor avea regim de înălţime D+P+2E+M, respectiv un număr de 5 blocuri cu 2 scări (10 tronsoane), cu parcări, alei, spaţii verzi.

Documentele mai sus menţionate au fost deja transmise către Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL), în vederea finanţării lucrărilor de execuţie.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: