44 de posturi de agenţi şi ofiţeri, scoase la concurs de Inspectoratul de Poliţie Vrancea

44 de posturi de agenţi şi ofiţeri, scoase la concurs de Inspectoratul de Poliţie Vrancea

În primăvară, sute de tineri s-au înscris la concurs

Pe 3 octombrie se va da startul reîncadrărilor de personal şi angajărilor din sursă externă, în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Politiei Române.

Ştiri pe aceeaşi temă

Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea i-au fost repartizate 42 de posturi pentru încadrare din sursă externă şi 2 posturi pentru ocupare prin concurs de către foşti angajaţi ai Poliţiei.

Înscrierile se vor face la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea în perioada 3 – 7 octombrie a.c., între orele 09.00 – 15.00.

Sursa de recrutare pentru concursuri este formată din persoanele care au avut calitatea de agent sau ofiţer de poliţie şi pot fi reîncadrate, în conformitate cu prevederile art. 9, alin. 2 ind. 1 din Legea 360/2002 din Statutul Poliţistului cu modificările şi completările ulterioare, după încetarea raporturilor de serviciu din diferite motive (la cerere, prin demisie, numirea într-o altă funcţie publică, pierderea capacităţii temporare de muncă sau în urma reorganizărilor instituţionale) şi care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, respectiv îndeplinesc cumulativ condiţiile legale.

De asemenea, persoanele care doresc să devină agenţi de poliţie se pot înscrie la concursul organizat.
Înscrierile se vor realiza în perioada 3 – 7 octombrie, concursul urmând a fi susţinut în data de 19 noiembrie 2016.

Condiţiile ce trebuie îndeplinite cumulativ de către candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes, se vor găsi pe site-ul www.vn.politiaromana.ro, la secţiunea Carieră – Posturi scoase la concurs, începând cu data de 01 octombrie a.c.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: