1800 de vrânceni vor să numere populaţia la recensământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Recensământul are loc în perioada 22-31 octombrie. Până în momentul de faţă, în Vrancea, pe baza estimării numărului de sectoare de recensământ şi a normelor de sectorizare, s-a stabilit pentru fiecare unitate administrativ teritorială necesarul estimat de personal, care a fost transmis comisiilor locale împreună cu criteriile de recrutare.

În perioada 15 august-15 septembrie are loc recrutarea personalului de recensământ compus din recenzori, recenzori şefi, şefi de circumscripţie ( în mediul urban) şi şef de circumscripţie cu rol coordonator pentru mediul rural.

Până la data de 5 septembrie au fost recrutate 1807 persoane , necesarul estimat de personal fiind de 2200 persoane.

"Un aspect foarte important în derularea procesului de recensământ îl constitie calitatea resursei umane , întrucât de acest lucru depinde buna desfăşurare a întregii activităţi. De aceea cer membrilor comisiei să dea dovadă de maximă responsabilitate pe tot parcursul acestei operaţiuni statistice", a precizat Ion Oprea, prefectul judeţului Vrancea, care este totodată şi preşedinte al Comisiei Judeţene pentru recensământul populaţiei şi locuinţelor.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite