Wotte: "Am fost prea euforici. Trebuie să ne trezim!"

Antrenorul Universităţii Craiova, Mark Wotte, a declarat după eşecul cu Unirea Urziceni, scor 1-4, că jucătorii săi trebuiau să revină cu picioarele pe pământ după victoriile cu Astra şi FC Vaslui.

Ştiri pe aceeaşi temă

Wotte a spus că echipa este în grafic pentru evitatrea retrogradării şi aşteaptă două victorii cu Internaţional şi Ceahlăul.

"Nu am început cum trebuia jocul, nu am fost concentraţi, chiar dacă pe parcurs echipa a avut reacţii bune. Trebuia să revenim cu picioarele pe pământ după cele două victorii cu Astra şi Vaslui. Cred că am fost prea euforici. Înaintea meciului cu Vaslui speram să obţinem trei puncte de la acel joc şi de la cel cu Unirea. Este bine că le-am obţinut. Puteam avea mai multe, oricum trebuie să ne trezim la următoarele partide", a spus Mark Wotte.

Olandezul ştie că următoarele două meciuri, cu Inter Curtea de Argeş şi Ceahlăul ,sunt decisive şi speră să fie ajutat şi de accidentaţii de astăzi, Valentin Iliev şi Spase Dilevski.

"Dilevski va reveni sută la sută, despre Iliev vom şti sigur abia vineri. Urmează două partide foarte importante pentru noi şi este obligatoriu să le câştigăm pentru a fi liniştiţi în etapele de final", a mai spus Mark Wotte.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările