Vrei să lucrezi la Zara? Inditex caută pentru Craiova asistenţi de vânzări

Vrei să lucrezi la Zara? Inditex caută pentru Craiova asistenţi de vânzări

Inditex caută 30 de asistenţi de vânzări pentru magazinele din mallul Electroputere Parc

Compania spaniolă continuă campania de recrutări pentru cele patru magazine pe care le va deschide în Electroputere Parc în primul trimestru al acestui an. Inditex caută 30 de asistenţi de vânzări în regim part time pentru Zara, Pull&Bear, Stradivarius şi Bershka.

Ştiri pe aceeaşi temă

Printre responsabilităţile celor care vor fi angajaţi se numără, în primul rând, rapoartele de vânzări dar şi implicare în primirea produselor, organizarea stocurilor, aranjarea produselor pe raft şi umeraşe, asistenţa în cabinele de probă, gestionarea comenzilor, rezervărilor şi a retururilor.
Candidaţii ideali trebuie să cunoască limba engleză, să aibă excelente abilităţi de comunicare şi o atitudine pozitivă. Potrivit anunţului postat pe portalul ejobs.ro, posturile sunt în regim part time, Inditex căutând 30 de oameni care nu au, neapărat, o experienţă bogată în domeniul vânzărilor. Anunţul expiră pe 16 ianuarie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările