Video/Foto Autorul jafului armat din Craiova a primit mandat de arestare. Tânărul a fost săltat de poliţişti chiar în timp ce se aşeza la masă

Video/Foto Autorul jafului armat din Craiova a primit mandat de arestare. Tânărul a fost săltat de poliţişti chiar în timp ce se aşeza la masă

Mihăiţă Anghel a primit mandat de arestare pe 19 zile

Mihăiţă Anghel, în vârstă de 17 ani, din comuna doljeană Dobreşti, a intrat peste o vânzătoare într-un magazin şi a ameninţat-o cu pistolul. I-a furat suma de 210 lei şi telefonul mobil. Autorul jafului este acuzat de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie şi riscă până la 12 ani de închisoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Agresorul a plecat liniştit către casă, însă a doua zi a fost arestat de oamenii legii. Tânărul, care este elev la Liceul Energetic din Craiova, le-a spus poliţiştilor iniţial că arma pe care a folosit-o era de jucărie, însă în urma percheziţiei în locuinţa acestuia a fost găsit un pistol cu gaze.Judecătoria Craiova a emis mandat de arestare pe o perioadă de 19 zile pe numele lui Mihăiţă Anghel.

VIDEO

Mihăiţă Anghel a declarat că a furat să aibă şi el bani de sărbători. Autorul jafului a primit mandate de arestare pentru 19 zile, iar dacă va fi găsit vinovat riscă până la 12 ani de închisoare.

Click aici pentru GALERIE FOTO


Autorul jafului este acuzat de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările