VIDEO Trupul neînsufleţit al românului executat în stil mafiot la Cancun, adus în ţară. Bărbatul ar fi plănuit să răpească un milionar conaţional

VIDEO Trupul neînsufleţit al românului executat în stil mafiot la Cancun, adus în ţară. Bărbatul ar fi plănuit să răpească un milionar conaţional

Sorin Constantin Marcu a fost executat în stil mafiot în Cancun

Sorin Constantin Marcu, un bărbat în vârstă de 44 de ani originar din Craiova, a fost executat pe data de 11 iunie în stil mafiot pe o stradă din Cancun, Mexic. Bărbatul ar fi plănuit să răpească un milionar conaţional, dar a fost împuşcat în cap prin luneeta maşinii de un fost poliţist.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sorin Constantin Marcu, în vârstă de 44 de ani, şi Zoltan Daniel Piculeaţă ar fi fost implicaţi în activităţi interlope, iar ambii ar fi pus la cale răpirea unui milionar român. Cei doi şi-ar urmărit victima, iar în momentul în care aceasta a parcat în faţa locuinţei, Marcu şi Piculeaţă ar fi încercat să îl lovească cu maşina.
 
Omul de afaceri a reuşit să fugă şi s-a refugiat în locuinţă, iar un bodyguard, care este un fost poliţist, a venit în apărarea lui şi l-a împuşcat în cap prin luneta maşinii pe Sorin Constantin Marcu, potrivit presei din Mexic.

Tatăl bărbatului crede însă cã fiul lui a fost omorât la ordinului fostului şef, pentru care a lucrat ca bodyguard. „Fiul meu venea de la cumpãrãturi împreunã cu un prieten al lui, care îl ajuta acolo, în casã, şi au trecut pe lângã un local care aparţine unui român pentru a cumpãra nişte clãtite. La acest român fiul meu a lucrat ca bodyguard şi în ultimul timp relaţiile dintre ei s-au rãcit şi nu se mai suportau unul pe altul. Acesta i-a promis cã o sã îl omoare dacã nu pleacã de bunãvoie şi a pus trei oameni înainte cu douã sãptãmâni şi l-au înjunghiat. Imediat dupã ce a ieşit din spital mi-a spus la telefon cã este bine şi sã nu mã mai îngrijorez. În momentul în care au ajuns în faţa localului, prietenul lui a coborât sã cumpere clãtitele şi atunci s-au luat dupã fiul meu, dar el a încercat sã fugã şi au ieşit încã trei oameni din restaurantul acestui român şi au tras cu armele în el. Trei oameni au tras, acel mercenar a fost plãtit sã spunã cã el l-a omorât“, a povestit pentru „Adevărul“ tatăl românului ucis la Cancun.  
 

 

Trupul neînsufleţit al românului ucis în stil mafiot la Cancun a fost adus în ţară. Sorin Constantin Marcu a fugit în anul 2014 din ţară, atunci atunci când a fost condamnat la opt ani şi patru luni de închisoare cu executare pentru tentativã de omor. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările