VIDEO Stradă asfaltată pe cod portocaliu de ninsoare, la -5 grade Celsius. Reacţia muncitorilor filmaţi: „Hai, mai dă-te-n...“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muncitorii filmaţi asfaltând pe ninsoare FOTO Facebook/ Flavius Sirop
Muncitorii filmaţi asfaltând pe ninsoare FOTO Facebook/ Flavius Sirop

Un consilier local din Craiova a suprins într-un filmuleţ o lucrare edilitară stupefiantă, efectuată în oraş la o temperatură de -5 grade Celsius.

În seara zilei de vineri, 14 decembrie, drumarii au asfaltat o stradă din Craiova, deşi afară ningea, iar temperatura era sub - 5 grade Celsius. 

Momentul a fost surprins de un fost director a societăţii Salubritate Craiova, actual consilier local în Craiova din partea PNL, şi postat pe Facebook. "Probabil că o nouă tehnică de deszăpezire, anul acesta s-a inaugurat asfaltarea peste ninsoare! Ar fi de râs, dacă nu ar fi de plâns", a scris Flavius Sirop, autorul postării.

"Ne aflăm pe strada Putnei din Craiova, cum dăm colţul de pe Spaniei, la stânga. Şi pe o vreme minunată, mirifică, pe o ninsoare măruntă, la Craiova se asfaltează. E incredibil, dar adevărat!", a scris fostul director al Salubrităţii din Craiova.


Sute de comentarii au apărut imediat pe reţeaua de socializare. Cei mai mulţi dintre oameni au acuzat drumarii că îşi bat joc de lucrări, că nu sunt făcute bine şi de aceea drumurile se strică imediat.

"Ne asumăm ceea ce facem. Am început lucrările pe vreme bună, temperaturi pozitive. Nu ploua, nu ningea. La final, au început precipitaţii sub forma de ninsoare. Dacă apar probleme pe acest tronson, ne asumăm noi toate cheltuielile", a declarat Ion Raşoveanu, dirigintele de şantier al firmei Delta ACM, societatea responsabilă cu lucrarea edilitară.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite